WordPress plugins die je moet hebben

Door middel van WordPress plugins kun je eenvoudig diverse functionaliteiten toevoegen aan je WordPress website. Wij hebben een verzameling van must have plugins opgesteld die niet in jouw WordPress website mogen ontbreken. 

WordPress plugins

Er zijn heel veel WordPress plugins die je kunt installeren. Van een bepaald type plugin heb je al gauw 5 tot 10 varianten. Let dan ook altijd op de reviews van andere gebruikers en kijk hoe vaak de plugin geïnstalleerd is en beoordeeld is. Er zijn een aantal plugins die jouw website beter maken en niet mogen ontbreken. Wij hebben ze op een rijtje gezet:

W3 Total Cache

Snelheid is een belangrijke factor waarmee je niet alleen je bezoeker tevreden houdt, maar ook nog een goed is voor je SEO en dus je vindbaarheid in Google. Snellere website ranken beter in Google, wat betekent meer bezoekers en een hogere conversie. Lees hier hoe je de plugin W3 Total Cache het beste kunt instellen.

Yoast SEO

Yoast SEO plugin is de meest gebruikte SEO tool voor WordPress. Na het installeren van deze plugin staat onder iedere type pagina een nieuwe invulbox waarmee je de Google snippet kunt optimaliseren. Daarnaast scant de tool aan de hand van de opgegeven focus zoekterm jouw teksten en adviseert op welk vlak je deze nog kunt optimaliseren. Door middel van een stoplicht zie je hoe je pagina zou moeten scoren in Google.

Google XML Sitemaps

Google XML Sitemaps is de tool om een XML sitemap te generen waardoor Google jouw website beter kan indexeren. Met de tool ben je in staat om type content te prioriteren en zoekmachines handmatig te attenderen op je geupdate website door de Sitemap hun kant op te sturen.

Loco Translate

Je kent het wel. Je bent al enige tijd op zoek naar een goed thema dat past bij jouw type website, die ook nog eens te tweaken is naar eigen smaak, maar je toch bepaalde stukken tekst niet kunt aanpassen naar het Nederlands. Dan is Loco Translate dé plugin die je moet installeren. Met Loco Translate kun je thema’s en plugins vertalen naar het Nederlands. En zit de vertaling niet in de database? Dan kun je handmatig alle zinnen en woorden vertalen naar het Nederlands.

Pop-Up CC

Wil je starten met het genereren van leads? Met de Pop-Up CC plugin kun je snel en eenvoudig je eigen pop-up creeeren. Met de gratis versie van de plugin ben je wel beperkt in de mogelijkheden, maar krijg je wel goed inzicht wat er allemaal met de premium plugin mogelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.