WooCommerce plugin voor WordPress CMS

Ben je van plan om een webshop te beginnen en ben je nog niet helemaal overtuigd of WordPress een goede CMS daarvoor is? Laat je dan door ons overtuigen, want dankzij de WooCommerce plugin kan iedereen in combinatie met WordPress CMS een eigen webshop beginnen.

WooCommerce plugin header

Wat kun je met de WooCommerce plugin?

WooCommerce is een gratis WordPress plugin waardoor je in staat bent om je eigen webshop te beginnen. WooCommerce functioneert probleemloos met WordPress en is de meest gebruikte e-commerce oplossing. Met WooCommerce kun je alle type producten verkopen, of het nou gaat om fysieke of digitale producten of diensten, in welke vorm of grootte dan ook. Daarnaast zijn er nog diverse premium opties waarmee je functionaliteiten toe kunt voegen aan je webshop. WooCommerce wordt standaard geleverd met diverse betaalmethoden, waaronder de veelgebruikte Paypal.

Templates voor WooCommerce

Let er wel op dat er specifieke thema’s zijn die gemaakt zijn voor de implementatie met WooCommerce. Een voorbeeld daarvan in Storefront, een gratis WordPress thema die toe te passen is voor iedere webshop.

Wil je weten wat het WooCommerce plugin allemaal kan? Bekijk dan onderstaande video:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.